נשלח 28 ביולי 2015, 0:24 על ידי Gil Glick Shimony   [ עודכן 29 ביולי 2015, 3:40 ]

ביום רביעי, 24.12.14, התקיים מפגש למידה של הסטודנטים לתואר שני במגמה לניהול מערכות חינוך בתיכון יגור, כרמל – זבולון,  במסגרת קורס הפרקטיקום.
את המפגש הובילה גב' מירה יובל, מנהלת התיכון השש שנתי ביגור אשר שמה דגש בדבריה ובנתיב הסיור במשעולי בית הספר על הובלת חזון בית ספרי, תכניו, אופן בנייתו, השינויים שחלים בו באופן דינאמי ושוטף ויותר מכל על שילובו בכל תחום בבית הספר ויישומו בכל התהליכים הבית ספריים: בתהליכי חינוך – למידה – הוראה והערכה, בתהליך של פיתוח הצוות ובדיאלוג ושיתופי הפעולה הענפים שמובילה מנהלת ביה"ס  עם קהילת בית הספר, עם קהילות חינוכיות שונות בארץ ובחו"ל ועם גורמים חוץ בית ספריים שונים. בית הספר חרט על דגלו את המילים "שיח" והידברות". מהסיור למדנו ששתי מילים אלה אינן סיסמא בסדר היום של מנהלת בית הספר אלא דרך חיים.

לצפייה בתמונות מהמפגש לחץ כאן