כנס בינ"ל: אי (של) ודאות: גמישות והתמסרות, נוכחות ויוזמה

נשלח 12 באוג׳ 2020, 2:23 על ידי Gil Glick Shimony   [ עודכן 3 בספט׳ 2020, 1:13 על ידי Lotem Perry ]
גלים מתנפצים אל החוף

המרכז לחקר וטיפוח רוח האדם, אוני' חיפה, שמח להזמין אתכם להשתתף בכנס חינוך בינלאומי מקוון שייערך בתאריכים 18-20 באוגוסט ומיועד לאנשי חינוך ולקהל הרחב.

הכנס יעסוק באתגר המרכזי של התמודדות החינוכית עם אי ודאות וחוויה של כאוס.

החשיבה על אי הודאות היא לא רק "איך מתמודדים?" אלא בעיקר אילו איכויות כדאי שנטפח ונאמץ לנו (כאנשי חינוך) וגם אצל התלמידים, כדרך להפיק את המירב מאי הודאות?

האיכויות שנציע בכנס יכולות לייצר אי של ודאות בתוך הכאוס והן: גמישות והתמסרות, נוכחות ויוזמה.

הכנס הינו בינלאומי ויכלול הרצאות (חלקן באנגלית), דוגמאות ממקרי הצלחה, התנסויות וסדנאות שבהם תרכשו כלים קונקרטיים ליישום בפועל בחיים האישיים והמקצועיים שלכם בשילוב המשגות ומחקר וגם דרכים וכלים איך לטפח זאת אצל תלמידיכם.

הכנס יכלול הרצאות ושיחות אינטרנטיות עם מרצים ואנשי מקצוע בכירים מתחום החינוך, הטיפול והאימון מהארץ והעולם, כגון:

פרופ' אנדראס שלייכר, מנהל מחלקת החינוך ב OECD, אתם מוזמנים לצפות בפרומו מתוך ההרצאה בקישור כאן.

פרופ' פטרישיה ג'נינגס, University of Virginia, ארצות הברית, פרופ' מרק גרינברג, Pennsylvania State University, פנסלביניה, ארצות הברית, פרופ' קימברלי שונרט רייכל- University of British Columbia, קנדה

ועוד רבים מישראל (מהפקולטה לחינוך באוניברסיטת חיפה, מהמרכז הבינתחומי בהרצליה, וממוסדות השכלה גבוהה נוספים).

שימו לב!!!!

בכל יום כל משתתף יקבל למייל את הקישורים להרצאות (מוקלטות מראש וניתן לצפות בהם בכל זמן שתרצו) וכן הצעה להצטרפות לשידור חי של הרצאות. בנוסף, בסוף כל יום יתקיים בשעות הערב מפגש סינכרוני עם פאנל מהמציגים באותו יום לדיון וחשיבה שיהיה פתוח להערות והצעות מהקהל.

השתתפות בכנס בתשלום של החל מ- 40 ש"ח לכל ימי הכנס

כל מי שיירשם יקבל בנוסף! חוברת עם כ – 200 רעיונות ליישום המתבססת על העשייה של הסטודנטים והסטודנטיות בקורס "טיפוח סביבה אכפתית ומיטיבה" שהתקיים באוניברסיטת חיפה באביב תשע"ט 2019 בהשראת תכני הקורסים ורעיונותיהם של המרצים בקורס.

להרשמה לחצו על הקישור כאן