ניהול פורץ דרך: מפגש למידה בבית הספר הממלכתי האלטרנטיבי חיוואר

נשלח 23 במאי 2017, 1:55 על ידי Gil Glick Shimony   [ עודכן 23 במאי 2017, 1:56 ]
צלליות ילדים שמחים

ביום רביעי, 17.5.17 ביקרו סטודנטים מהתואר השני מהמגמה לניהול מערכות חינוך, במסגרת קורס הפרקטיקום, בבית הספר הממלכתי אלטרנטיבי חיוואר בחיפה. את הביקור הובילה גב' אמירה נאסר, מנהלת ביה"ס. המפגש עם מנהלת בית הספר המחיש הלכה למעשה את ההבחנה שבין מנהל בית ספר למנהיג חינוכי ואת  מאפייניו של מנהל פורץ דרך. הסטודנטים יכלו ללמוד מקרוב כיצד מושגים תיאורטיים עליהם הושם דגש במהלך הפרקטיקום  כמו מנהיגות, הובלה, חזון, שותפות בעבודת המנהל ועוד באים לידי ביטוי בעשייה היומיומית. עוד נכחו הסטודנטים לגלות שאילוצים טכניים ותנאים פיזיים, כדוגמת אלו שפגשו בבית ספר חיוואר, אינם צידוק לאי עשייה או מקור למכשול בעבודת המנהל אלא אתגר שיש לשאוף לקידומו לצד המשך קידומה של עשייה רבת היקף ומשמעותית. תזמורת תלמידי בית הספר קיבלה את קבוצת הסטודנטים בקטעי נגינה.

לצפייה בתמונות נוספות מהמפגש לחץ כאן (בחלון חדש)