ד"ר לטם פרי-חזן תשתתף בפאנל המומחים של כנס דה-מרקר לחינוך

נשלח 18 באוק׳ 2020, 1:17 על ידי Gil Glick Shimony   [ עודכן 18 באוק׳ 2020, 1:18 ]
לוגו ועידת החינוך

אנו שמחים להזמינך להשתתף בוועידת החינוך השנתית של דה מרקר שתתקיים בשבוע הבא בימים שני-רביעי ה-19-21 באוקטובר בין השעות 16:00-17:30.
הוועידה תעסוק השנה באתגרים ובהזדמנויות החדשות של מערכת החינוך ומערכת ההשכלה הגבוהה, על רקע משבר הקורונה.
אוניברסיטת חיפה מצאה לנכון להעניק השנה חסות לוועידה, בשל החשיבות המיוחדת בקיומה בתקופה קריטית זו.
כידוע, אוניברסיטת חיפה ממלאת בגאווה רבה תפקיד מפתח בקידום אוכלוסיית הפריפריה וכמובן, האוניברסיטה מדורגת דרך קבע כמוסד האקדמי-מחקרי המוביל בתחום החינוך בישראל.
 בין פותחי הועידה נמנה גם נשיא האוניברסיטה, פרופ' רון רובין, וכן ד"ר לטם פרי חזן מהמגמה לניהול מערכות חינוך בפקולטה לחינוך, תשתתף בפאנל מומחים.